Wat is het verschil Acusense, Colorvu en Live Guard

Wat is het verschil Acusense, Colorvu en Live Guard

Hikvision Easy IP 4.0 vs Easy IP 3.0 vs Easy IP 2.0+. Wat is het verschil? Graag leggen we de verschillen tussen de drie technologieën binnen de Easy IP 4.0-reeks uitleggen. Hikvision heeft het Easy IP 4.0-assortiment het afgelopen jaar flink uitgebreid met een verscheidenheid aan camera's die uitstekende oplossingen kunnen bieden op basis van uw eigen persoonlijke wensen.

 

Als je Hikvision Easy IP 4.0 vs Easy IP 3.0 vs Easy IP 2.0+ hebt gelezen. Wat is het verschil? Dan weet je al wat AcuSense- en ColorVu-camera's zijn en wat ze bieden. 

 

'Live-Guard' is het nieuwste label dat is toegevoegd aan de Hikvision Easy IP 4.0-reeks. Het is de naam die ze hebben gegeven aan de stroboscoop- en audioalarmfunctie die in 2019 werd geïntroduceerd.

Dus wat betekenen ze allemaal? Van welke technologieën profiteert u? Hoe weet je welke camera je nodig hebt?

 

AcuSense ​

AcuSense-technologie is gebaseerd op deep learning-algoritmen en bevat drie belangrijke componenten:

  • Vals alarm filteren
  • Snel zoeken naar doelen

 

Vals alarm filteren

AcuSense-filtering voor valse alarmen is gebaseerd op doelclassificatie die onze tot 90% van de valse alarmen kan filteren. Gebruikers kunnen items classificeren in mensen, voertuigen en andere en waarschuwingen ontvangen wanneer een mens of voertuig wordt gedetecteerd, maar zullen items zoals vogels, bladeren, regen enz. negeren.

 

Snel zoeken naar doelen

Voorheen moesten gebruikers door grote hoeveelheden gegevens bladeren om de gewenste videoclip te vinden. Met AcuSense kunnen gebruikers nu snel videoclips ophalen waarin mensen of voertuigen zijn gedetecteerd. Snelle zoekopties voor doelen zijn te vinden in de lokale GUI voor snelle toegang tot uw vereiste bestanden.

AcuSense-producten kunnen worden gebruikt in een reeks toepassingen, waaronder; magazijnen, parkings, campussen en stadscentra.


ColorVu​

ColorVu-technologie biedt 24/7 kleurbewaking, waardoor gebruikers er extra op kunnen vertrouwen dat hun camera, ongeacht het tijdstip van de dag, levendige, kleurrijke beelden vastlegt. Duisternis kan vaak een dekking bieden voor diefstal, huisvredebreuk en andere misdaden, ColorVu-technologie licht deze sluier op met zijn warme aanvullende verlichting.

Met F1.0-superdiafragma kan de lens meer licht verzamelen om helderdere beelden te produceren. Dit is 4x de hoeveelheid licht in vergelijking met conventionele camera's en 2,56x vergeleken met camera's die worden aangedreven door DarkFighter.

De ingebouwde, milieuvriendelijke, zachte en warme aanvullende verlichting zorgt voor kleurrijke beelden, zelfs in volledige duisternis. Luminantie is instelbaar op een schaal van 0-100.

Houd er rekening mee dat; we hebben meldingen van klanten dat de aanvullende verlichting helderder is dan ze hadden verwacht, dus houd er rekening mee dat het misschien niet zo zacht/warm is als de beschrijving van Hikvision je doet geloven. Dit kan worden aangepast, maar heeft invloed op de helderheid van het beeld

 

Live Guard

Live-Guard-technologie is een combinatie van een visuele en een audio-alarmfunctie in de camera. Het is ontworpen om indringers af te schrikken, veiligheidswaarschuwingen te geven en instructies te geven.

Audio-alarm
Een audioalarm kan worden geconfigureerd om veiligheidswaarschuwingen te geven via de ingebouwde luidspreker. Gebruikers kunnen kiezen uit 10 verschillende audioberichten, waaronder "Waarschuwing, dit is een beperkt gebied", "Gevaar! Blijf alsjeblieft weg", "Welkom" of een eenvoudige sirene-waarschuwing.

 

Er zijn ook drie extra, aanpasbare audioberichten beschikbaar, waarmee gebruikers hun audiomelding kunnen personaliseren met hun eigen vooraf opgenomen audiobericht om aan hun eisen te voldoen, van het verwelkomen van mensen die een winkel binnenkomen of het geven van specifieke instructies aan mensen die een site verlaten.

 

  • Stroboscoopalarm
    Een visueel alarm voegt een grotere mate van beveiliging toe aan uw systeem. Als het audioalarm niet hoorbaar is, zorgt het stroboscoopalarm voor een visueel bewustzijn van gevaar en veiligheidsdreigingen. Het licht kan worden ingesteld om te knipperen in hoge of lage frequentie of kan worden ingesteld als 'normaal aan' voor een constante lichtbron de tijd waarin de duur is ingesteld.
  • Tweerichtingsaudio
    Naast een ingebouwde luidspreker hebben de Live-Guard-camera's meestal een ingebouwde microfoon. Dit is ideaal voor het communiceren in realtime gebeurtenissen zoals medische noodgevallen. Tweerichtingsaudio is een nuttige toevoeging bij het bekijken van beelden van beveiligingsrisico's. Indringers kunnen worden betrapt op het weggeven van namen of verdere informatie die, indien nodig, in de toekomst bewijs kan leveren.

 

Camera-opties​

Nu we de technologieën hebben uitgelegd en hoe ze nuttig kunnen zijn, kan je beslissen welke camera het meest geschikt is voor jou. We hebben hieronder een lijst samengesteld die aangeeft welke camera's in de Easy IP 4.0-reeks over welke van de drie technologieën beschikken.

 

Overzicht Colorvu Acusense Live Guard
*Beschikt niet over het witte supplementlicht.​

Waar gebruikers vroeger moesten kiezen tussen AcuSense of ColorVu, is dat nu niet meer het geval. Bovendien zijn er zelfs camera's die nu alle drie de slimme technologieën bevatten en te bestellen zijn bij Pro-Alarm.nl.

Bezig met laden...