Buiten

Wil jij een Dahua buitencamera bestellen? Pro-Alarm.nl levert diverse producten van Dahua, waaronder hun populaire buitencamera’s. Dahua is een van de grootste leveranciers op het gebied van video beveiliging en biedt een complete lijn beveiligingsproducten voor zakelijk en particulier gebruik. 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste Dahua buitencamera voor jouw woning of pand? De experts van Pro-Alarm.nl helpen je graag bij het samenstellen van een systeem dat perfect bij jouw wensen en gebouw past.<

Informatie

Dahua buitencamera kopen

Wil je jouw terrein voorzien van beveiligingscamera’s om je huis of bedrijf te beveiligen? Pro-Alarm.nl biedt een ruim assortiment aan Dahua buitencamera’s. Met deze beveiligingscamera's voor buiten kun je de omgeving goed in de gaten houden en direct wanneer er iets gebeurt. In het geval van een incident kun je de beelden eenvoudig overleggen aan de politie en je verzekeringsmaatschappij. De Dahua buitencamera hebben een hoge IP rating, wat betekent dat ze goed tegen water en stof kunnen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de levensduur van je camera’s, zelfs niet wanneer het flink stormt buiten.

Maak je systeem compleet

We raden aan om een Dahua buitencamera te combineren met een Netwerk Recorder van hetzelfde merk. Deze recorder slaat de beelden die je Dahua buitencamera maken op, zodat je na een incident bewijsmateriaal hebt. Let er wel op dat deze recorders niet standaard van een harde schijf voorzien zijn, deze kun je ook bij Pro-Alarm.nl. Je kunt de beelden die je Dahua buitencamera maken ook live bekijken via de app, welke te installeren is op een smartphone of tablet.

Verschillende Dahua buitencamera’s

Pro-Alarm.nl heeft diverse Dahua buitencamera’s in het assortiment. Deze buitencamera’s zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Van dome tot bullet camera’s; voor iedere situatie hebben we een geschikte Dahua buitencamera. 

Kies voor een buitencamera met een vaste lens, met PTZ (Pan Tilt Zoom) of met motorzoom. Een groot voordeel van motorzoom is dat de kijkhoek na montage eenvoudig aangepast kan worden. Een buitencamera met PTZ kan je live van afstand bewegen, zodat je verdachte personen of objecten ‘live’ kunt volgen, wat enorm van pas kan komen bij (het vermoeden van) inbraak of winkeldiefstal.

Alle Dahua buitencamera's zijn voorzien van Power over Ethernet aansluiting, zo kun je met 1 UTP-kabel de voeding en beelden combineren.

Bestel direct in onze webshop

Wil je een Dahua buitencamera bestellen bij Pro-Alarm.nl? Wij leveren producten vanuit ons eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw buitencamera van Dahua in huis hebt. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een systeem? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden. 


De buitencamera’s van Dahua zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.