IP

Met de IP camera’s van Dahua beveilig je jouw woning of winkel en het omliggende terrein tegen inbrekers en andere ongenode gasten. Dahua staat bekend om een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding; een goede Dahua IP camera hoeft niet veel te kosten. Voor de gebruiker met meer eisen leveren we ook IP camera’s van Dahua met moderne technieken, zoals Starlight sensoren.

Heb je moeite met het kiezen van de juiste Dahua IP camera? Pro-Alarm.nl heeft jarenlange ervaring en helpt je graag om de juiste camera voor jouw situatie te vinden. Ons advies is uiteraard kosteloos.

Informatie

Dahua beveiligingscamera kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare Dahua IP camera voor de beveiliging rondom het huis of kantoorpand? Pro-Alarm.nl biedt een ruim assortiment aan Dahua IP-camera’s. Een IP camera is een camera die met het internet verbonden is. Je camera’s staan dus in direct contact met je computer, smartphone of tablet, wat het aansturen wel zo makkelijk maakt.

Wanneer je kiest voor een camerasysteem van Dahua adviseren we je om een Netwerk Recorder van hetzelfde merk aan te schaffen. Een Dahua netwerkrecorder werkt als opnameapparaat voor de beveiligingscamera.

Via de app, welke te installeren is op een smartphone of tablet, bekijk je de beelden live maar is het ook mogelijk om deze terug te kijken. De recorders van Dahua zijn niet standaard met een harde schijf uitgerust. Je bestelt deze harde schijven bij Pro-Alarm.nl. Deze harde schijven worden eens per week gecontroleerd op fouten, wanneer deze gevonden worden krijg je automatisch een melding via de app. Zo weet je altijd zeker dat je camerasysteem en al je Dahua IP camera’s correct functioneren.

Waar moet ik op letten bij het kiezen?

De Dahua IP-camera’s beschikken over diverse functionaliteiten. Zo kun je een dome camera zeer strak tegen de muur bevestigen, waardoor de kijkhoek optimaal is. De bullet camera’s bieden juist weer andere voordelen, zoals een groot zoombereik. 

Je kunt kiezen voor een Dahua IP camera met een vaste lens, met PTZ (Pan Tilt Zoom) of met motorzoom. Motorzoom wordt steeds populairder omdat de kijkhoek na montage eenvoudig aangepast kan worden. Camera's met PTZ kunnen live door de gebruiker op afstand bewogen worden. Dit maakt het mogelijk om personen of objecten ‘live’ te volgen, wat enorm van pas kan komen in het geval van inbraak of winkeldiefstal. 

De Dahua IP camera’s hebben een resolutie vanaf 1920 bij 1080 pixels. Dit betekent dat alle beelden minimaal in Full HD kwaliteit opgenomen worden en er dus scherpe beelden op de recorder opgeslagen worden. Let er wel op dat de omstandigheden veel invloed hebben op de beeldkwaliteit. De IP camera’s met Dahua’s Starlight technologie heel goed overweg met donkere omstandigheden, waar de goedkopere modellen vooral scherpe beelden vastleggen in de ideale omstandigheden. Modellen als de Dahua Full Color WizSense 5 MP 2.8 mm Turret dome beschikken over felle LED-verlichting waardoor ze ook in het donker duidelijke beelden schieten. Dahua heeft ook IP camera’s met een 4K resolutie op de markt gebracht. De opnames van deze IP camera’s zijn bijzonder scherp en brengen details veel beter in beeld.

Alle camera's zijn voorzien van Power over Ethernet aansluiting, zo kun je met 1 UTP-kabel de voeding en beelden combineren.

Bestel direct in onze webshop

Wij leveren producten vanuit ons eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw Dahua IP camera in huis hebt. Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste Dahua IP camera voor jouw situatie te vinden. 


De beveiligingscamera’s van Dahua zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.