IP

De Hikvision IP camera’s in het assortiment van Pro-Alarm.nl zijn zeer populair onder doe-het-zelvers en professionals. Hikvision is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt een complete productlijn voor particuliere en zakelijke gebruikers. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste Hikvision IP camera? Onze experts helpen je graag bij het samenstellen van compleet systeem.

Informatie

Hikvision beveiligingscamera kopen

Met een Hikvision IP camera weet je precies wat er afspeelt in jouw omgeving en kun je direct reageren wanneer er iets gebeurt. In het geval van een incident kun je de beelden eenvoudig overleggen aan de politie en je verzekeringsmaatschappij. Bovendien werkt een zichtbare beveiligingscamera ook als preventieve beveiliging, inbrekers denken wel twee keer na voor ze een huis of pand betreden met zichtbare camerabeveiliging. De IP-camera’s van Hikvision zijn geschikt voor diverse toepassingen. Van de buitencamera’s die je huis en tuin in de gaten houden, tot een compacte binnencamera die je naast je kassa kunt installeren.

 

Maak je systeem compleet

We adviseren om een Hikvision IP camera altijd in combinatie met een netwerkrecorder van Hikvision te bestellen. Zo weet je zeker dat je IP camera compatibel is en gaat het instellen nog eenvoudiger. Een netwerkrecorder werkt als opnamesysteem voor de bewakingscamera. Na installatie kijk je je beelden eenvoudig terug via de app, op je smartphone of tablet. 


Wil je langere tijd opnames maken en opslaan? Netwerkrecorders zijn niet standaard voorzien van een harde schijf, maar hiervoor heeft Pro-Alarm.nl een selectie harde schijven welke speciaal ontworpen zijn om beelden langere tijd op te nemen en op te slaan.

Verschillende soorten Hikvision IP camera’s

Hikvision heeft een ruim assortiment aan IP camera’s en je vindt een groot deel van dit assortiment in de webshop van Pro-Alarm.nl. De camera’s op deze pagina tonen veel overeenkomsten. Zo maken alle IP-camera's (Internet Protocol) gebruik van een wifinetwerk of bedraad netwerk (ethernet) om opnames te versturen. Een belangrijk voordeel van de IP camera’s van Hikvision is dat je de beelden altijd in realtime kunt bekijken, vanaf waar dan ook.

Sommige verschillen tussen de modellen zijn direct zichtbaar. Naast de traditionele bullet camera heeft Hikvision ook veel dome IP camera’s ontwikkeld. Sommige modellen beschikken over een vaste lens. De Hikvision camera’s met PTZ (Pan Tilt Zoom) of met motorzoom bieden extra flexibiliteit die camera’s met een vaste lens niet hebben. Motorzoom wordt steeds populairder omdat de kijkhoek na montage eenvoudig aangepast kan worden. Camera's met PTZ kunnen live door de gebruiker op afstand bewogen worden. Dit maakt het mogelijk om personen of objecten ‘live’ te volgen, wat enorm van pas kan komen in het geval van inbraak of winkeldiefstal. 

Daarnaast kun je ook nog kiezen tot verschillende type resoluties. Kies bijvoorbeeld voor 4K, ook wel 4K Ultra HD of UHD genoemd. De resolutie van deze camera is 3840 x 2160 pixels, vier keer hoger dan Full HD (welke een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels). Meer pixels betekent ook meer details op het beeldscherm. Met een 4K camera heb je dus geen last van korrelige beelden die uiteindelijk toch niets opleveren, zoals we vaak zien bij camera’s met een lage resolutie van 720p.

 

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl levert producten uit haar eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw Hikvision IP camera in huis hebt. Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op alle producten van Hikvision. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. 


De IP camera’s van Hikvision zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Om je ook na aankoop van dienst te zijn hebben we veel informatie in ons blog verzameld. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Hulp op afstand is mogelijk. De installatie helemaal uit handen geven? Ook installatie op locatie is geen probleem.