Eigen magazijn

Snelle levering

Pro Alarm heeft een eigen magzijn, dit betekent dat we snel producten kunnen versturen. Zo kunnen we in 98% van al onze bestellingen direct uit voorraad leveren en dezelfde werkdag versturen. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn worden dan ontvang je zo snel mogelijk een bericht over de producten die vertraagd zijn en over de verwachte levertijd. Uiteraard zijn de  vertraagde producten gratis te annuleren.

Afhalen is ook mogelijk!

Wil je de bestelling liever op komen halen, omdat je direct wilt installeren? Geen probleem bij Pro Alarm, we hebben wel even de tijd nodig om je bestelling klaar te zetten. Vaak kan je dezelfde dag nog ophalen. Wil je op zaterdag de producten ophalen? Dat is voor ons ook geen probleem, graag wel even van te voren contact opnemen.

 

Geen showroom 


Pro Alarm heeft nog geen showroom. We kiezen ervoor om de ruimte zo veel mogelijk te benutten en geven op dit moment meer de prioriteit aan meer producten op voorraad hebben dan een uitgebreide showroom. Voor IP camera's geldt dat de buitenkant niet veel zegt over de prestaties. We willen je passend advies geven met voorbeeld materiaal dan op basis van de buitenkant een camera beoordelen.

Bezig met laden...