Het extra beveiligen van je tussenwoning is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Tot er echt iets gebeurd, denken veel mensen nou eenmaal ‘mij overkomt toch niets’. Terwijl het zo makkelijk is om je huis extra te beveiligen tegen inbraak en brand. Mocht het je dan wel overkomen, dan schrik je ongenode gasten snel af en houd je je gezin veilig.

Zorgeloos op vakantie of lekker slapen zonder te hoeven letten op vreemde geluiden? Pro-Alarm.nl heeft het beste beveiligingssysteem voor elke woning. Speciaal voor jouw tussenwoning hebben we een speciaal beveiligingspakket samengesteld, waarbij je zelf kunt kiezen.


De systemen die we aanbieden zijn op maat te configureren, zodat het systeem weet of je thuis bent of de woning verlaat. Zo heb je slechts twee knoppen (in en uitschakelen) nodig en het alarm systeem past zich aan op de situatie van dat moment. 


Stel in vier stappen het ideale systeem voor jouw woning samen.

Voordelen op een rij

Altijd op de hoogte van de situatie

Weet dat je alarm naar behoren werkt en blijf op de hoogte van alles wat er thuis gebeurt via realtime meldingen.

Voorbereid op het onverwachte

Netspanning die uitvalt of sabotage? Het alarmsysteem meldt dit direct!

Detecteert mensen, negeert huisdieren

Bewegingssensoren reageren wel op mensen, maar indien gewenst niet op huisdieren. Dan kun je de hond met een gerust hart thuis laten. 

Integratie mogelijkheden

Onze alarmsystemen kunnen werken met de meeste domoticasystemen zoals Fibaro, KNX, Somfy, Philips Hue en meer.

Alarmsysteem tegen inbraak

Elk jaar vinden er zo’n 65.000 inbraken plaats in Nederland. Helaas loop ook jij het risico om het zelf een keer mee te maken. Gelukkig zijn er wel dingen die je kunt doen om de kans dat er bij jou wordt ingebroken te verkleinen. Denk hierbij aan goede sloten en verlichting bij de buitendeuren.

Daarnaast brengt een goed alarmsysteem je direct op de hoogte wanneer een ongenode gast je huis probeert binnen te komen of in de tuin loopt.

ACTIE met 6 maanden meldkamer abonnement! 

Uiteraard is het alarmsysteem zonder abonnement ook volledig te gebruiken, lees de voordelen hier.

Recente projecten

Brandalarm met rookmelders

Met alle elektronische apparatuur die voortdurend is ingeschakeld en accu’s die ‘s nachts worden opgeladen kan er eens iets misgaan. Met een een brand- en rookalarm ga je met een gerust hart naar bed. 

Wanneer het alarm afgaat wordt er extra verlichting ingeschakeld en gaat er een luide sirene af om alle aanwezigen wakker te maken.


Wist je dat het verstandig is om binnendeuren zoveel mogelijk gesloten te houden? In het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie ‘Gebrand op inzicht’ zijn enkele actiepunten vastgesteld waarmee je aan de slag kunt. Je hebt bijvoorbeeld meer kans om te vluchten en/of gered te worden wanneer deuren gesloten zijn. De rook kan zich namelijk veel trager verspreiden. Bij open deuren is er na 3,5 minuut geen leefbare situatie meer. Bij gesloten deuren is dit meer dan 10 minuten. 

 

Ook komt uit het onderzoek naar voren dat 70% van de woningen voorzien is van een rookmelder en dat slechts 45% van deze rookmelders werkt. Dit is een laag aantal wanneer je je bedenkt dat rook de grootste bedreiging vormt bij een woningbrand.

Slimme deurbel

Bij een smart home denk je al lang niet meer alleen aan slimme verlichting of verwarming. Via een slimme deurbel weet je direct wie er voor je deur staat. 

Tegen de pakketbezorger kun je zeggen dat het pakketje bij de container neergezet mag worden, de buurkinderen die komen belletje lellen heb je al snel in de gaten en mocht je even geen zin hebben in het verkooppraatje van de deur-tot-deurverkoper, dan doe je net of je niet thuis bent.

Indien je al een netwerkrecorder hebt, kan je de beelden ook opnemen lokaal. Dus geen extra abonnementskosten nodig om de beelden terug te kijken die andere merken wel in rekening brengen.

Recente projecten

Buiten bewaking

Voor de buitenschil is een goed camaera systeem van groot belang voor het beveiligen van je woning.  Ze geven namelijk een signaal af voordat er ingebroken wordt. Daarnaast bent u ook voorbereid op vandalisme. Met de nieuwe generatie Acusense kan de camera een persoon herkennen of een paar takken die heen en weer gaan. Niet alleen overdag kan de camera haarscherpen beelden opnemen maar ook in de nacht. Op basis van vooraf ingestelde alerts kunt op de juiste opvolging hieraan geven, e-mail, pushbericht of met een fysieke output een lamp die aangaat wanneer er een persoon of voertuig wordt gezien. Door gebruik te maken van verschillende tijdsroosters kan je per periode een geschikte opvolging ingesteld worden.

Optisch zijn de camera's te verkrijgen in wit en zwart. De meerst voordelige variant is wit. Voor een kleine meerprijs zijn de camera's ook in het zwart te verkrijgen. Twijfel je over de benodigde aantallen en/of installatie materialen, neem dan contact met ons op.

Bestel jouw beveiligingsysteem direct in onze webshop


Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Onze alarm en camerasystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.

Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Zo is het mogelijk om de buitenlampen te laten knipperen wanneer het alarm afgaat. Of om in geval van brand alle rolluiken automatisch omhoog te laten gaan en alle binnen- en buitenverlichting in te schakelen. Heb je hulp nodig om de juiste artikelen te kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag het beste systeem voor jouw situatie te vinden.

INDICATIE KOSTEN
0 incl. BTW
MONTAGE CALCULATOR

Bewegingsmelders

Magneet en trilcontacten ramen en deuren

Voor en achterdeur zijn reeds in de berekening meegenomen

Indien gewenst extra bewegingsmelders of magneetcontacten

Indien je jouw gegevens bij ons achterlaat dan ben je nog steeds tot niets verplicht. We nemen altijd binnen 1 werkdag contact op en bespreken we de installatie door voordat we echt de afspraak definitief maken.