Heb je wel eens aan extra beveiligen voor jouw twee-onder-een-kap of hoekwoning gedacht? Helaas denken veel mensen dat hen niets overkomt, maar wist je dat dit type woning juist het vaakst prooi is van ongewenste gasten? Beveilig je huis tegen inbraak en brand en houd je gezin veilig.

Zorgeloos op vakantie of lekker slapen zonder te hoeven letten op vreemde geluiden? Pro-Alarm.nl heeft het beste beveiligingssysteem voor elke woning. Speciaal voor jouw twee onder een kap woning hebben we een speciaal beveiligingspakket samengesteld, waarbij je zelf kunt kiezen.


Pro-Alarm.nl heeft het beste beveiligingssysteem voor elke woning. Speciaal voor jouw twee-onder-een-kapwoning of hoekwoning hebben we een speciaal beveiligingspakket samengesteld, waarbij je zelf kunt kiezen welke producten het beste bij jouw situatie passen.

De systemen die we aanbieden zijn op maat te configureren, zodat het systeem weet of je thuis bent of de woning verlaat. Zo heb je slechts twee knoppen (in en uitschakelen) nodig en het alarm systeem past zich aan op de situatie van dat moment. Stel in vier stappen het ideale systeem voor jouw woning samen.

Voordelen op een rij

Voorbereid op het onverwachte

Netspanning die uitvalt of sabotage? Het alarmsysteem meldt dit direct!

Detecteert mensen, negeert indien gewenst huisdieren

Bewegingssensoren reageren wel op mensen, maar indien gewenst niet op huisdieren. Dan kun je Fikkie met een gerust hart thuis laten.

Integratie mogelijkheden

Onze alarmsystemen kunnen werken met de meeste domoticasystemen zoals Fibaro, KNX, Somfy, Philips Hue en meer.

Alarmsysteem tegen inbraak

Elk jaar vinden er zo’n 65.000 inbraken plaats in Nederland. Inbrekers bezoeken het liefst hoekhuizen en twee-onder-een-kapwoningen, deze woningen hebben een kans van 25 procent om bezoek te krijgen van een inbreker. Maar, je kunt maatregelen nemen om de kans dat er bij jou wordt ingebroken te verkleinen.

Bij een twee-onder-een-kapwoning en hoekwoning moet je er rekening mee houden dat je om het huis heen kunt lopen. Vergeet dus ook de zijkant van het huis niet of een uitbouw waar men makkelijk naar een raam op de eerste verdieping kan klimmen. 

Je kunt inbrekers extra afschrikken met verlichting bij de buitendeuren en goede sloten. Met een goed alarmsysteem ben je direct op de hoogte wanneer iemand je huis probeert binnen te komen of krijg je een melding op je telefoon wanneer er iemand in de tuin loopt.

Recente projecten

Brandalarm met rookmelders

Hoeveel elektronische apparaten zijn er op dit moment in jouw huis ingeschakeld? En worden telefoons wel eens ‘s nachts of zonder toezicht opgeladen? Je hoopt het niet, maar er kan eens iets mis gaan. Met een een brand- en rookalarm ga je met een gerust hart naar bed. 


Wanneer het alarm afgaat zit iedereen rechtop in bed dankzij de luide sirene en wordt er extra verlichting ingeschakeld om de nooduitgang zichtbaar te maken.


Slimme deurbel

Bij een smart home denk je al lang niet meer alleen aan slimme verlichting of verwarming. Via een slimme deurbel weet je direct wie er voor je deur staat. 

Tegen de pakketbezorger kun je zeggen dat het pakketje bij de container neergezet mag worden, de buurkinderen die komen belletje lellen heb je al snel in de gaten en mocht je even geen zin hebben in het verkooppraatje van de deur-tot-deurverkoper, dan doe je net of je niet thuis bent.

Indien je al een netwerkrecorder hebt, kan je de beelden ook opnemen lokaal. Dus geen extra abonnementskosten nodig om de beelden terug te kijken die andere merken wel in rekening brengen.

Recente projecten

Buiten bewaking

Voor de buitenschil is een goed camaera systeem van groot belang voor het beveiligen van je woning.  Ze geven namelijk een signaal af voordat er ingebroken wordt. Daarnaast bent u ook voorbereid op vandalisme. Met de nieuwe generatie Acusense kan de camera een persoon herkennen of een paar takken die heen en weer gaan. Niet alleen overdag kan de camera haarscherpen beelden opnemen maar ook in de nacht. Op basis van vooraf ingestelde alerts kunt op de juiste opvolging hieraan geven, e-mail, pushbericht of met een fysieke output een lamp die aangaat wanneer er een persoon of voertuig wordt gezien. Door gebruik te maken van verschillende tijdsroosters kan je per periode een geschikte opvolging ingesteld worden.

Optisch zijn de camera's te verkrijgen in wit en zwart. De meerst voordelige variant is wit. Voor een kleine meerprijs zijn de camera's ook in het zwart te verkrijgen. Twijfel je over de benodigde aantallen en/of installatie materialen, neem dan contact met ons op.

Bestel jouw alarmsysteem direct in onze webshop
Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.


Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Zo is het mogelijk om de buitenlampen te laten knipperen wanneer het alarm afgaat. Of om in geval van brand alle rolluiken automatisch omhoog te laten gaan en alle binnen- en buitenverlichting in te schakelen. Heb je hulp nodig om de juiste artikelen te kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag het beste systeem voor jouw situatie te vinden.