Een vrijstaande woning of villa bevinden zich meestal in de hogere prijsklasse. Je beveiligd je kostbare bezit ook van binnen goed met een goed alarmsysteem. Omdat de ruimte rondom de woning ook privéterrein is, is dit de beste plek om ongenode gasten op te merken. Zo voorkom je een inbraakpoging en braakschade.

Zorgeloos op vakantie of lekker slapen zonder te hoeven letten op vreemde geluiden? Pro-Alarm.nl heeft het beste beveiligingssysteem voor elke woning. Speciaal voor jouw vrijstaande woning hebben we een speciaal beveiligingspakket samengesteld, waarbij je zelf kunt kiezen.


Pro-Alarm.nl heeft een breed assortiment aan beveiligingssysteem en onze adviseurs helpen jou graag om het juiste systeem voor jouw situatie te vinden. Speciaal voor jouw vrijstaande woning hebben we een speciaal beveiligingspakket samengesteld, waarbij je zelf kunt kiezen welke producten het beste bij jouw situatie passen. Kom je er niet uit of wil je een offerte op maat? Bel ons dan op 033-2089022, stuur ons op datzelfde nummer een berichtje via Whatsapp of vul ons contactformulier in. Onze adviseurs helpen je graag verder.


Stel in vier stappen het ideale systeem voor jouw woning samen.

Voordelen op een rij

Direct waarschuwingen

De meldkamer belt je wanneer er problemen zijn gedetecteerd en blijft bij je totdat het is opgelost.

Detecteert mensen, negeert indien gewenst huisdieren

Bewegingssensoren reageren wel op mensen, maar indien gewenst niet op huisdieren. Dan kun je Fikkie met een gerust hart thuis laten.

Ontworpen om te verdwijnen

Het kleine formaat van de sensoren en one-touch bedieningspaneel verdwijnen subtiel in de inrichting.

Alarmsysteem tegen inbraak

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Een inbreker heeft slechts 30 seconden nodig om een huis binnen te komen dat niet goed beveiligd is. Je voorkomt inbraak bij jouw vrijstaande woning met een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking. 

Bij een vrijstaande woning moet je er rekening mee houden dat je om het huis heen kunt lopen. Vergeet dus ook de zijkant van het huis niet of een uitbouw waar men makkelijk naar een raam op de eerste verdieping kan klimmen. 

Met goede sloten en verlichting bij de buitendeuren schrik je inbrekers extra af. Met een goed alarmsysteem ben je direct op de hoogte wanneer iemand je huis probeert binnen te komen of krijg je een melding op je telefoon wanneer er iemand in de tuin loopt.

Bedraad of onbedraad?

Laat je een nieuw huis bouwen of zit je midden in een grondig renovatieproject? Dan is een bedraad alarmsysteem erg geschikt. Dit systeem heeft slechts eens per vier jaar een controle nodig, waardoor het zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast heb je geen last van storingen buitenaf. Ben je op zoek naar een alarmsysteem voor een bestaande woning? Dan adviseren wij een onbedraad systeem, zo hoef je geen renovatie uit te voeren om je huis te voorzien van bekabeling. De draadloze systemen van Satel hebben een maximaal bereik van twee kilometer, er is dus altijd een oplossing te vinden.

Recente projecten

Brandalarm met rookmelders

Weet jij hoeveel elektronische apparaten er op dit moment in jouw woning zijn ingeschakeld? Waarschijnlijk zijn het er meer dan je denkt. En worden telefoons, laptops of tablets wel eens ‘s nachts of zonder toezicht opgeladen? Je hoopt het niet, maar er kan eens iets mis gaan. Met een een brand- en rookalarm ga je met een gerust hart naar bed. 


Dit alarm maakt iedereen in huis wakker dankzij de luide sirene en er wordt extra verlichting ingeschakeld om de nooduitgang zichtbaar te maken. Zitten de rolluiken naar beneden? Het systeem haalt deze automatisch omhoog wanneer het alarm afgaat. Zo kun je altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang komen.


Wist je dat het verstandig is om binnendeuren zoveel mogelijk gesloten te houden? In het onderzoeksrapport van de Brandweeracademie ‘Gebrand op inzicht’ zijn enkele actiepunten vastgesteld waarmee je aan de slag kunt. Je hebt bijvoorbeeld meer kans om te vluchten en/of gered te worden wanneer deuren gesloten zijn. De rook kan zich namelijk veel trager verspreiden. Bij open deuren is er na 3,5 minuut geen leefbare situatie meer. Bij gesloten deuren is dit meer dan 10 minuten. 

 

Ook komt uit het onderzoek naar voren dat 70% van de woningen voorzien is van een rookmelder en dat slechts 45% van deze rookmelders werkt. Dit is een laag aantal wanneer je je bedenkt dat rook de grootste bedreiging vormt bij een woningbrand.

Slimme deurbel

Even geen zin in het verkooppraatje van de deur-tot-deurverkoper? Met een slimme deurbel doe je net of je niet thuis bent. Tegen de pakketbezorger kun je zeggen dat hij het pakketje bij de achterdeur neer mag zetten wanneer je niet thuis bent wanneer hij aanbelt. Dit werkt met een app op je telefoon, en werkt dus ook wanneer je helemaal niet thuis bent.

Recente projecten

Buiten bewaking

Voor de buitenschil is een goed camaera systeem van groot belang voor het beveiligen van je woning.  Ze geven namelijk een signaal af voordat er ingebroken wordt. Daarnaast bent u ook voorbereid op vandalisme. Met de nieuwe generatie Acusense kan de camera een persoon herkennen of een paar takken die heen en weer gaan. Niet alleen overdag kan de camera haarscherpen beelden opnemen maar ook in de nacht. Op basis van vooraf ingestelde alerts kunt op de juiste opvolging hieraan geven, e-mail, pushbericht of met een fysieke output een lamp die aangaat wanneer er een persoon of voertuig wordt gezien. Door gebruik te maken van verschillende tijdsroosters kan je per periode een geschikte opvolging ingesteld worden.

Optisch zijn de camera's te verkrijgen in wit en zwart. De meerst voordelige variant is wit. Voor een kleine meerprijs zijn de camera's ook in het zwart te verkrijgen. Twijfel je over de benodigde aantallen en/of installatie materialen, neem dan contact met ons op.

Bestel jouw alarmsysteem direct in onze webshop
Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.


Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Zo is het mogelijk om de buitenlampen te laten knipperen wanneer het alarm afgaat. Of om in geval van brand alle rolluiken automatisch omhoog te laten gaan en alle binnen- en buitenverlichting in te schakelen. Heb je hulp nodig om de juiste artikelen te kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag het beste systeem voor jouw situatie te vinden.