Satel INT-TSH2 - 7 inch Touchscreen bediendeel

INT-TSH2
1 Review
|
Voeg een review toe
 • Gratis verzending

  Bij een minimale bestelwaarde van 30 euro

 • Hulp nodig?

  Stel je vraag via WhatsApp, telefoon of mail

 • Betaalwijze

  Via Paypal, Visa, Mastercard, Ideal, Bancontact en meer.

Productinformatie Satel INT-TSH2 - 7 inch Touchscreen bediendeel

Voor de 4.3 inch met dezelfde functie, alleen de grootte van het scherm in kleiner. Satel INT-TSG2 - 4.3" touchscreen

Plus- en minpunten

Zeer uitgebreide 7 inch touchscreen

Opbouw van het scherm volledig naar eigen hand te zetten

Kan als foto lijst gebruikt worden

Het knoppengevoel ontbreekt

Muur moet vlak zijn

Kenmerken

Merk Satel
Gewicht 0.40 kg
Afmetingen 12.9 x 19.6 x 2.2 cm

Korte productbeschrijving

Het INT-TSH2 bediendeel is een ideale oplossing voor gebruikers van de INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsystemen. Het 7" touchscreen maakt het voor gebruikers gemakkelijk die op zoek zijn naar comfort bij het dagelijks gebruik en waarbij de bediening gelijkwaardig is als bij gebruik van de moderne Smartphones en Tablets.

 • Omschrijving
 • Reviews
 • Downloads
 • FAQ

Naast de standaard In en Uitschakel commando’s maken de MACRO opties van de INT-TSH2 het mogelijk een reeks van commando’s uit te voeren met slecht één enkele aanraking. Op deze manier is het een goede oplossing voor het gebruik bij intelligente Domotica functies die beschikbaar zijn in INTEGRA en INTEGRA Plus systemen. Bijvoorbeeld het "film" commando kan de jaloezieën om laag doen, het projectiescherm laten zakken en de verlichting gedimd aanzetten. Het INT-TSH bediendeel voorziet ook in snel en eenvoudig uitlezen van de systeem status. Via de grote en leesbare widgets en de mogelijkheid om de informatie op het statusscherm te definiëren kunt u in één oogopslag zien wat er in het beveiligde gebied gebeurt. Tevens kunt u van het bediendeel een fotolijst maken met uw eigen foto"s er op. Geschikt voor INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsystemen  Capacitief 7" touchscreen voor eenvoudige systeem bediening Grafische gebruikersinterface met gekleurde iconen MACRO functies voor eenvoudige bediening van het alarmsysteem en Domotica functies (alleen ondersteund door de INTEGRA en INTEGRA Plus alarmsystemen) Statusscherm aan te passen aan de wensen van de gebruikers 2 zones (alleen ondersteund door de INTEGRA en INTEGRA Plus alarmsystemen) PANIEK, BRAND, MEDISCHE alarmen vanaf het bediendeel te activeren

Touchscreen:capacitief
Schermgrootte:7"
Resolutie:1024 x 600
Kleuren:16,7 miljoen
Voedingsvoltage:12 V DC
Stand-by verbruik:350 mA
Max. verbruik:450 mA
Bedrijfstemperatuur:-10°C…+55°C
Max. luchtvochtigheid:93±3%
Ondersteunde geheugenkaarten:Micro SD, Micro SDHC max. 32 GB
Gewicht:400 g
Afmetingen behuizing:196 x 129 x 22 mm
Beveiligingsklasse conform EN50131:Grade 3
Milieuklasse conform de EN50130-5:II

Klantenreviews

Kwaliteit
Prijs
Prijs / Kwaliteit
Mooi uitgebreid scherm voor domotica
Gereviewd door Johan Hoeven
Zelf iconen toevoegen voor verlichting of apparaten. Is even zoeken maar eenmaal door hebben is het eenvoudig aan te passen. Beginscherm heb ik de temperatuur staan handig als je voor het punt staat om je jas aan te doen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: INT-TSH2 - 7 inch Touchscreen bediendeel
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Geen vragen

Officiële Nederlandse producten

Onze Satel producten zijn alleen afkomstig van de Nederlandse distributeur.
Hiermee heb je de zekerheid dat op de producten het Nederlandse recht van toepassing is en recht hebt op Nederlandse handleidingen met 5 jaar garantie en software in je eigen taal. Daarnaast hebben onze medewerkers de laatste producttrainingen gevolgd om deze productkennis met u te delen. 

Alle geleverde producten worden bijgewerkt naar de laatste firmware, zo weet je zeker dat het systeem up-to-date is en conform Nederlandse normen functioneert.

In Nederland zijn helaas ook andere webshops actief, die tegen zeer lage prijzen Satel producten verkopen en zijn niet via de officiele Nederlandse distributeur gegaan. Bij deze aangeschafte systemen is het niet mogelijk om deze te updaten en hebben Poolse of Engelse firmware.

Officiele Satel Dealer in NL
Bezig met laden...