Satel INT-TSH2 - 7 inch Touchscreen bediendeel

 INT-TSH

Waardering:
93% of 100
Vanaf 664,29
SKU
INT-TSH
binnen 3 -5 werkdagen in huis

Gratis verzending

Bij een minimale bestelwaarde van 30 euro.

Persoonlijke deal scoren?

Vraag een offerte aan.

Hulp nodig?

Stel je vraag via WhatsApp, telefoon of mail.

Betaalwijze

Via Paypal, Visa, Mastercard, Ideal, Bancontact en meer.

Productinformatie Satel INT-TSH2 - 7 inch Touchscreen bediendeel

Plus- en minpunten

Zeer uitgebreide 7 inch touchscreen
Opbouw van het scherm volledig naar eigen hand te zetten
Kan als foto lijst gebruikt worden
Het knoppengevoel ontbreekt
Muur moet vlak zijn

Kenmerken

MerkSatel
ArtikelnummerINT-TSH
Afmetingen L: 2.20 cm, B:19.60 cm, H: 12.90 cm
Gewicht 0.40 kg.

Korte productbeschrijving

Het INT-TSH2 bediendeel is een ideale oplossing voor gebruikers van de INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsystemen. Het 7" touchscreen maakt het voor gebruikers gemakkelijk die op zoek zijn naar comfort bij het dagelijks gebruik en waarbij de bediening gelijkwaardig is als bij gebruik van de moderne Smartphones en Tablets.

Bijbehorende producten

Naast de standaard In en Uitschakel commando’s maken de MACRO opties van de INT-TSH2 het mogelijk een reeks van commando’s uit te voeren met slecht één enkele aanraking. Op deze manier is het een goede oplossing voor het gebruik bij intelligente Domotica functies die beschikbaar zijn in INTEGRA en INTEGRA Plus systemen. Bijvoorbeeld het "film" commando kan de jaloezieën om laag doen, het projectiescherm laten zakken en de verlichting gedimd aanzetten. Het INT-TSH bediendeel voorziet ook in snel en eenvoudig uitlezen van de systeem status. Via de grote en leesbare widgets en de mogelijkheid om de informatie op het statusscherm te definiëren kunt u in één oogopslag zien wat er in het beveiligde gebied gebeurt. Tevens kunt u van het bediendeel een fotolijst maken met uw eigen foto's er op. Geschikt voor INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsystemen  Capacitief 7" touchscreen voor eenvoudige systeem bediening Grafische gebruikersinterface met gekleurde iconen MACRO functies voor eenvoudige bediening van het alarmsysteem en Domotica functies (alleen ondersteund door de INTEGRA en INTEGRA Plus alarmsystemen) Statusscherm aan te passen aan de wensen van de gebruikers 2 zones (alleen ondersteund door de INTEGRA en INTEGRA Plus alarmsystemen) PANIEK, BRAND, MEDISCHE alarmen vanaf het bediendeel te activeren

Touchscreen:capacitief
Schermgrootte:7"
Resolutie:1024 x 600
Kleuren:16,7 miljoen
Voedingsvoltage:12 V DC
Stand-by verbruik:350 mA
Max. verbruik:450 mA
Bedrijfstemperatuur:-10°C…+55°C
Max. luchtvochtigheid:93±3%
Ondersteunde geheugenkaarten:Micro SD, Micro SDHC max. 32 GB
Gewicht:400 g
Afmetingen behuizing:196 x 129 x 22 mm
Beveiligingsklasse conform EN50131:Grade 3
Milieuklasse conform de EN50130-5:II
Schrijf je eigen review
Je bent dit aan het reviewen:INT-TSH2 - 7 inch Touchscreen bediendeel
Uw waardering

Stel je vraag en krijg binnen een dag een antwoord van ons

Officiële Nederlandse producten

Onze Satel producten zijn alleen afkomstig van de Nederlandse distributeur.
Hiermee heb je de zekerheid dat op de producten het Nederlandse recht van toepassing is en recht hebt op Nederlandse handleidingen met 5 jaar garantie en software in je eigen taal.

Dit betekent dat alle geleverde producten worden bijgewerkt naar de laatste firmware, zo weet je zeker dat het systeem up-to-date is en conform Nederlandse normen functioneert.

In Nederland zijn helaas ook andere webshops actief, die tegen zeer lage prijzen Satel producten verkopen en zijn niet via de officiele Nederlandse distributeur gegaan. Bij deze aangeschafte systemen is het niet mogelijk om deze te updaten en hebben Poolse of Engelse firmware.

Pro-alarm Satel officieel dealer