Darkfighter

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera die je kunt gebruiken voor het maken van beelden in ruimtes waar weinig licht beschikbaar is? Dan is een Hikvision Darkfighter camera een uitstekende keuze. Deze camera is voorzien van een uitzonderlijke techniek dat vooral gericht is op de registratie van beelden in slecht verlichte ruimtes. Om je een beeld te geven: Zelfs bij slechts 0.001 lux kan de camera een kleurenbeeld creëren! Pro-Alarm.nl is een officiële dealer van Hikvision. Wij bieden diverse Hikvision Darkfighter camera’s aan van dit topmerk in beveiligingssystemen aan tegen een scherpe prijs. 

Informatie

Hikvision Darkfighter kopen

Een Darkfighter beveiligingscamera is vooral onderscheidend op het gebieden van beelden in donkere ruimtes. In de meeste gevallen hebben beveiligingscamera’s in dit soort situaties de grootste moeite om scherpe beelden te registreren. Veel eenvoudige systemen registreren dan niet veel meer dan schimmen. Dit is zeker niet het geval met een Darkfighter beveiligingscamera. Deze camera's zijn voorzien van een Hikvision Smart pakket (gain control technologie) en zijn voorzien van een grote sensor en een grote lensopening. Deze combinatie van technieken zorgt voor een drastische verbetering van de registratie van beelden gedurende de avond en nacht. Verbeteringen voor ruisonderdrukking in zowel de hardware als de software zorgen voor een effectieve vermindering van beeldruis op situaties waarin weinig licht beschikbaar is. De Hikvision Darkfighter camera houdt een oogje voor je in het zeil als jij daar even géén gelegenheid voor hebt.

Waarom kiezen voor een Darkfighter Hikvision camera?

Hikvision is een van de topmerken op gebied van beveiligingsinstallaties en bewakingscamera’s. Het is een (door professionals) zeer hoog aangeschreven merk. Dit is dan ook de reden dat wij als Pro-Alarm.nl volledig achter de kwaliteit van de camera's van dit merk staan. Deze hoge kwaliteit zie je niet alleen terug in de uitstekende beelden die geregistreerd worden onder lastige omstandigheden maar ook aan de kwaliteit van de camera zelf. De Hikvision Darkfighter camera’s hebben een hoge IP-rating en zijn dus stof- en waterbestendig. Dit betekent in de praktijk dat je zelfs in de meest barre omstandigheden op je apparatuur kunt vertrouwen.

Hikvision Darkfighter camera gebruiken in combinatie met een netwerkrecorder

Een Hikvision Darkfighter camera is een IP camera. De letters IP staan voor “internet protocol”. Dit betekent dat je op ieder gewenst moment vanaf iedere plek op de wereld naar de opgenomen camerabeelden kunt kijken. We adviseren wel om Hikvision Darkfighter camera gebruiken in combinatie met een netwerkrecorder van dit merk. Een netwerkrecorder werkt niet alleen als opnamesysteem voor de bewakingscamera maar biedt ook mogelijkheden om de opgenomen beelden eenvoudig terug te kijken via de app, op je smartphone of tablet. Door de keuze voor het gebruiken van zowel een Darkfighter camera als een netwerkrecorder van Hikvision, ben je ervan verzekerd dat de systemen naadloos op elkaar aansluiten. Door het gebruik van een harde schijf heb je alle mogelijkheden om de beelden voor een langere tijd op te slaan.

Ontdek het ruime aanbod

Pro-Alarm.nl heeft een zeer ruim aanbod in Darkfighter camera’s van Hikvision. Alle camera’s zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten toepassingen. Met betrekking tot vormgeving en karakteristieke eigenschappen heb je zeer veel mogelijkheden. Je kunt onder andere de keuze maken voor een Full HD systeem. Dit soort camera's hebben een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het is ook mogelijk om de keuze te maken voor een 4K Darkfighter camera van Hikvision. De 4K camera’s zorgen voor de meest heldere beelden want de resolutie van dit soort camera’s is 3840 x 2160 pixels. Door deze keuze voor Ultra HD heb je een nog scherper beeld.

Eenvoudig bestellen bij Pro-Alarm.nl

Doordat we een officiële dealer zijn van Hikvision, hebben we alle mogelijkheden om de Darkfighter camera’s uit voorraad te leveren. Dit betekent in de praktijk dat we je bestelling binnen een kort tijdsbestek kunnen leveren. In de meeste gevallen wordt je beveiligingsinstallatie al de volgende dag bij je thuis of bij je bedrijf afgeleverd. Het installeren van een Hikvision Darkfighter camera gaat relatief eenvoudig. Uiteraard wordt het systeem geleverd met een uitgebreide handleiding. Als je er desondanks niet uitkomt, kun je uiteraard bij ons terecht. We kunnen je op afstand helpen maar je bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze installatieservice. Ons team van monteurs neemt je graag deze zorg uit handen. Ben je van plan om een Hikvision Darkfighter camera te kopen bij Pro-Alarm.nl en ben je er nog niet uit welk systeem het beste aansluit op je wensen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van je keuze. Je bent van harte welkom om gebruik te maken van onze uitstekende vakkennis en ruime ervaring op gebied van beveiligingscamera’s.