Buiten

Een Hikvision buitencamera zorg je ervoor dat je altijd toezicht hebt op het terrein rond je huis of kantoor. Hiermee zorg je ervoor een constante bewaking van je eigendommen ook op de momenten dat er niemand aanwezig is. Daarnaast heb je zeer veel geavanceerde opties om Hikvision buitencamera’s te gebruiken in combinatie van netwerkrecorders. Op deze manier creëer je voor jezelf alle mogelijkheden om op ieder moment en vanaf iedere plek op de wereld de beelden terug te kijken. De Hikvision buitencamera houdt een oogje voor je in het zeil als jij daar even géén mogelijkheden voor hebt. Pro-Alarm.nl heeft een ruime keuze in camera beveiligingssystemen voor buiten. Je bent van harte welkom om gebruik te maken van onze uitstekende vakkennis en ruime ervaring op dit gebied.

Informatie

Hikvision buitencamera kopen

Als je op zoek bent naar een geavanceerd camera systeem voor buiten voor de beste beelden in het donker maak je een goede keuze om voor een Hikvision buitencamera te kiezen. De camera’s van dit merk blijven scherpe beelden registreren op momenten dat andere camera's niet veel meer dan schimmen registreren. Veel camera’s voor buiten hebben niet de mogelijkheden om de situatie in een grote slecht verlichte ruimte goed in beeld te brengen. De buitencamera’s van Hikvision zijn juist daarom uitgerust met moderne technologieën, zoals het automatisch volgen van personen en LED-verlichting. De duurdere varianten beschikken zelfs over thermische camera’s om hitte te detecteren en speakers die werken als alarm. De slimme software zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheden hebt met een Hikvision buitencamera dan bij een standaard beveiligingscamera het geval is. In de meeste situaties is dit de investering meer dan waard! 

Belangrijke eisen aan camerabeveiliging voor buiten

De belangrijkste eisen aan camerabeveiliging voor buiten is dat het systeem in staat is om scherpe beelden vast te leggen, ongeacht de weersomstandigheden. De buitencamera’s van Hikvision zijn ontworpen met het oog op deze doelstelling en zullen alles wat er gebeurt op jouw terrein zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden voor je vastleggen. Deze camera’s hebben een hoge IP-rating en zijn dus stof- en waterbestendig. Dit betekent in de praktijk dat je zelfs in de meest barre omstandigheden op je apparatuur kunt vertrouwen. 

Zorg voor de juiste apparatuur

Het is verstandig om camerabewaking te gebruiken in combinatie met de juiste apparatuur om de opgenomen beelden terug te kunnen kijken. Als je ervoor kiest om een systeem met buitencamera’s van Hikvision te kopen, adviseren we je om hierbij ook een netwerkrecorder van hetzelfde merk aan te schaffen. Een netwerkrecorder werkt niet alleen als opnamesysteem voor de bewakingscamera maar biedt ook mogelijkheden om de opgenomen beelden eenvoudig terug te kijken via de app, op je smartphone of tablet. Door de netwerkrecorder en buitencamera’s van Hikvision gecombineerd te gebruiken, ben je ervan verzekerd dat de systemen naadloos op elkaar aansluiten. Dat maakt het instellen, gebruiken en aanpassen van je systeem een stuk eenvoudiger.

Om mogelijkheden te hebben om de opnames voor een langere tijd op te slaan, is het aan te raden om een harde schijf te bestellen. Dit vermelden we expliciet omdat harde schijven niet standaard inbegrepen zijn bij een Hikvision buitencamera. Pro-Alarm.nl heeft een selectie harde schijven die speciaal ontworpen zijn om beelden van bewakingscamera’s op te nemen. Je zorgt hiermee dat je maximaal gebruik kunt maken van je voorzieningen als je de beschikking hebt over camerabewaking voor buiten

 

Diverse Hikvision buitencamera’s

Hikvision is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt een complete productlijn voor particuliere en zakelijke gebruikers. Er zijn diverse soorten Hikvision buitencamera’s waaruit je kunt kiezen. De verschillen tussen de keuzemogelijkheden zijn niet altijd vanaf de buitenkant zichtbaar. Je kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor een bullet met een dome camera maar ook voor een buitencamera van Hikvision die voorzien is van de nieuwste technische functionaliteiten. Hierbij kun je denken aan geavanceerde technieken zoals PTZ (Pan Tilt Zoom) of motorzoom. Als je de keuze maakt voor een Hikvision buitencamera die voorzien is van motorzoom, heb je de mogelijkheden om de kijkhoek op een zeer eenvoudige manier aan te passen zonder de buitencamera aan te raken. Hikvision buitencamera's met PTZ kan je op afstand bewegen om personen of objecten ‘live’ te volgen. Deze functionaliteit wordt veel gebruikt in winkels, waar potentiële winkeldieven gevolgd kunnen worden door de winkel.

Resolutie van een Hikvision camera voor buiten

Als je de Hikvision mogelijkheden aan het vergelijken bent, is het zeker van belang om te kijken naar de resolutie van een camera voor buiten. Er zit immers een verschil in de resolutie waar de verschillende Hikvision buitencamera’s mee opnemen. Je kunt de keuze maken voor Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 pixels maar 4K vormt de overtreffende trap. De 4K camera’s zorgen voor de meest heldere beelden. De resolutie van deze camera is 3840 x 2160 pixels (Ultra HD), wat vier keer hoger is dan Full HD. De stelregel op dit gebied is eenvoudig: meer pixels betekent meer details op het beeldscherm dus scherpere beelden.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl levert Hikvision camerasystemen uit voorraad. Als je bij ons je camerasysteem van dit merk bestelt, zorgen wij ervoor dat je deze bestelling snel in huis hebt. Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op alle producten van Hikvision. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken.

De buitencamera’s van Hikvision zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Om je ook na aankoop van dienst te zijn hebben we veel informatie op ons blog verzameld. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Dan helpen we je graag verder. Hulp op afstand behoort tot de mogelijkheden maar installatie op locatie is wat ons betreft ook geen probleem. 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de geschikte Hikvision buitencamera? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, onze experts helpen je graag bij het maken van deze keuze.