SATEL Integra

Satel Integra is de meest luxe en proffesionele alarmsysteem van dit moment. Deze top systemen van Satel en bevat een ruim aanbod aan apparatuur voor het beveiligen van woningen, bedrijfspanden en winkelruimtes. Combineer losse modules tot een eenvoudig of uitgebreid beveiligingssysteem. Dankzij de geavanceerde functionaliteiten van de Satel Integra lijn kun je het alarmsysteem volledig integreren in een geautomatiseerd domoticasysteem. De apparaten van hoge kwaliteit voldoen aan de Grade 3 eisen volgens de meest recente Europese normen en zijn dus geschikt voor het beveiligen van eigendommen op een professioneel niveau.

 
Slim beveiligingssysteem, makkelijk te beheren en eenvoudig uit te breiden.
 
Je wil je woning, winkel of bedrijfspand optimaal beschermen. Slim. Maar hoe hou je alle ruimtes tegelijk in de gaten? Maak je geen zorgen, dat doet INTEGRA wel voor jou. De hightech INTEGRA-centrale is het hart van je systeem en het brein achter je beveiliging. Het slimme toestel verbindt alle randapparatuur (detectoren, sirenes en bedieneenheden), analyseert de dreiging en slaat alarm bij gevaar. De INTEGRA-centrale beheert je beveiliging vanuit één centraal punt, waardoor je op elk moment het overzicht blijft bewaren. Bovendien kun je met INTEGRA je beveiliging flexibel uitbouwen. Uiteraard is het alarmsysteem zonder abonnement ook volledig te gebruiken, lees de voordelen van een abonnement.
 
Bijbehorende producten: Bediendelen | Melders en sirenes | Simkaarten  | Toegangscontrole
Informatie

Satel Integra alarmsysteem kopen

Bij Pro-Alarm kan je voordelig en met goed advies een alarmsysteem / beveiligingsysteem kopen. De Satel Interga behoort tot de top onder de alarm beveiligingsproducten, het merk is het meest innovatief als het gaat om design en techniek. Optisch integeren ze goed in uw interieur en met de vele modules is de Satel Integra zeer flexibel om te voldoen aan uw wensen. Bijvoorbeeld bij brand automatisch de lichten aan het de rolluiken omhoog en de poort open. Of via de app een melding wanneer het alarm wordt uitgeschakeld. Een van de duizende mogelijkheden die bij een ander systeem niet mogelijk is.

Brand-, overstromings- en CO-detectie

Het gevaar komt niet alleen van inbrekers. Ook natuurelementen kunnen onverwacht toeslaan. Neem je voorzorgen!

Branddetectie
Veilige en betrouwbare rookmelders zijn een must en in bepaalde gevallen zelfs wettelijk verplicht.

Overstromings- en CO-detectie
Voorkom dat water onherstelbare schade aanricht tijdens je afwezigheid. CO is geurloos maar levensgevaarlijk. CO-detectoren waken over jouw gezondheid en die van je naasten.

Waarom voor INTEGRA?

Er zijn vele modules te koppelen aan de Satel Intega, zodat altijd wel de juiste opvolging geregeld kan worden aan de gebeurtenissen. Dat maakt het alarm systeem ook uniek. Daarnaast worden de panelen ingezet bij hoog risico panden en daarmee tonen ze voldoen aan de strengste veiligheids klasse op het gebied van beveiliging.

Bedraad of draadloos, een van de belangrijkste vragen om te beantwoorden. Wanneer u niet uitgebreid wil renoveren dan raden we al snel aan om een draadloos alarmsystem te komen. Mocht u een woning bouwen en u kunt leidingen overleggen met de aannemer, dan is bedraad wel de ideale oplossing. Dit geeft nagenoeg geen onderhoud, geen batterijen hoeven te vervangen.

Brandmelders koppelen? De Satel Integra is zeer geschikt om de bewegingsmelders aan te sluiten, hiermee krijgt het brandalarm de juiste aandacht in de woning en op afstand via uw smartphone.

Domotica? Klinkt misschien ver weg, maar bij brand alle lampen buiten en binnen direct aanzetten om de bewoners goed naar buiten te begeleiden. Of wanneer er inbraakalarm is de lampen laten knipperen om aandacht te vragen van de buurt. Of wanneer u het alarm erop zet,  automatisch na een paar minuten alle lampen laten uitschakelen. En dit is slechts een greep van de duizenden mogelijkjheden die het systeem nog pettiger maken.

De meeste bedieningspanelen moeten bedraad aangesloten worden, over het algemeen hoeft dat geen probleem te zijn voor het plaatsen in de hal bij de meterkast. 

Diverse Satel Integra lijnen

Satel Integra systemen bieden een ongekende flexibiliteit, waardoor we voor iedere klant een perfect systeem kunnen leveren. Met verschillende modules en uitgebreide functies bouw je jouw alarm volledig naar wens op. De Integra serie bestaat uit verschillende lijnen, de hoofdprint en alarmkast vormen de basis van iedere lijn. Het verschil zit in het formaat. 

Satel Integra 32

De hoofdprint van de Satel Integra 32 beschikt over 8 zones en is uit te breiden tot 32 zones. Dit is goed voor 32 ingangen voor melders en 32 uitgangen voor sirenes en andere apparaten (verlichting, rolluiken en screens) die ingeschakeld kunnen worden. Deze Integra 32 heeft een Grade 2 classificatie en is daarmee uitermate geschikt voor appartementen, vakantiehuizen en de kleinere woning. Ook voor restaurants of een klein bedrijfspand biedt de Integra 32 voldoende functionaliteiten. Let erop dat draadloze melders zoals de AXD-200 twee ingangen vereisen, 1 voor de magneetcontact en de ander voor de trilsensor. 

Satel Integra 64 (Plus)   

De Satel Integra 64 is beschikbaar in twee uitvoeringen: standaard en Plus. De standaard lijn is goed voor een Grade 2 classificatie, waar de Integra 64 Plus een Grade 3 classificatie heeft en dus gebruikt kan worden in hoog risico panden met veel bedraad aangesloten detectoren. Het aantal zones op de hoofdprint zijn er 16 en is uit te breiden tot 64. De Integra 64 lijn heeft naast de uitgebreide capaciteit ook extra functionaliteit om mails te kunnen versturen bij storingen en alarmmeldingen. De bijgeleverde kast is hoger, om ruimte te bieden voor de extra componenten die toegevoegd kunnen worden. Ook is de voeding van de Integra 64 krachtiger dan die van de Integra 32.

Buitenschild

Rondom beveiliging van je gebouw. 

Buitenschild kan door buitensensoren met radar voor een totaalbeveiligingssysteem zorgen dat detectie en intelligente camerabewaking combineert aan de buitenkant van je woning.

Dankzij het onzichtbare beschermingsschild rond je gebouw, worden potentiële indringers opgemerkt – en afgeschrikt – nog voor ze een poging tot inbraak kunnen ondernemen. BlueShield is een unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen in het gebouw met een extra beveiligingsperimeter buiten, rond het gebouw.

  • controle aan de buitenkant van je gebouw
  • 'Schild' = optimale bescherming
  • Voorkom elke vorm van schade
  • Bediening via mobiele applicatie
  • Betrouwbare, Belgische kwaliteit

Toegangscontrole

Bepaal zelf wie toegang krijgt tot je gebouw of bepaalde ruimtes.

Stel zelf in wie welke deuren kan openen en sluiten. Codeklavieren, badgelezers of biometrische lezers garanderen een performante toegangscontrole. Zodat je ook achteraf kunt zien wie op welk moment welke ruimte betreden heeft.

 

Aansluiting op domotica

Bundel comfort én veiligheid op één systeem.

Domotica-compatibel, dat is slim gezien! Wist je dat je ook je domoticasysteem kunt aansluiten op de INTEGRA-centrale? Zo vermijd je dat je verschillende systemen naast elkaar moet gebruiken.

 

Direct in onze webshop te bestellen

Onze webshop en de deskundigden maken samen een unieke combinatie om u optimaal te ondersteunen in de aanschaf en installatie. Zo hebben we op de site een uitgebreide kennis bank om u te voorzien tips. Wanneer u besteld in onze webshop kunnen we vaak al de volgende dag leveren omdat we beschikken over een eigen magazijn. Uw bestelling wordt met zorgvuldigheid verstuurd en uiteraard verzekerd via DPD en Post NL.

Mocht er in hog uitzondering iets mis zijn met uw systeem dan heeft u de volgende dag al een vervangend exemplaar. Optimale service bij Pro-Alarm.