Hikvision

Hikvision is DE wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Geïntroduceerd in de beveiligingssector in 2013, kwam Hikvision op de markt met zijn kosteneffectieve creatieve camera ontwerpen, de populariteit is sindsdien alleen maar zijn toegenomen.

Hikvision creëert en innoveert voortdurend nieuwe camera producten en is vaak de eerste die nieuwe technologie naar gebruikers brengt. De Hikvision camera's zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren via web , smartphone of derde opname toepassing op het lokale netwerk of overal in de wereld. Daarnaast is Hikvision het toonaangevende merk voor IP-camera's en accessoires in Nederland en combineert camera's van de hoogste kwaliteit met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

 

Hikvision-beveiligingscamera's beschikken over een tal van functies, waaronder IR, varifocale lenzen, breed dynamisch bereik, weer- en vandalismebestendigheid, evenals hun eigen technologie zoals darkfighter, ColorVu, Panoview AcuSense en Panoview.

 

Het merk levert niet alleen beveiligingscamera's maar ook een breed scala aan NVR's, beugels en andere accessoires om een systeem compleet te maken.
De meest populaire cameraseries van Hikvision zijn: Acusense, Colorvu en DarkFighter. Elk Hikvision-assortiment is ontworpen met specifieke toepassingen in het achterhoofd; de Acusense reeks is Hikvision's meest kosteneffectieve selectie van camera's in megapixelopties van 4MP, 6MP en 8MP met personen en voertuigen herkenning met infrarood. De Colorvu assortiment bouwt voort op de kwaliteit van Acusense -assortiment en heeft resoluties van 4 MP tot 8 MP om uit te kiezen en blijft in kleur ook in de nacht, evenals Hikvision's DarkFighter-technologie voor verbeterde nachtelijke beelden. Binnen het camera assortiment van Hikvision is er voor ieder wat wils.

Bezig met laden...