Hikvision DS-1005KI - Joystick voor PTZ besturing

DS-1005KI - Joystick voor PTZ besturing
|
Voeg een review toe
 • Gratis verzending

  Bij een minimale bestelwaarde van 30 euro

 • Hulp nodig?

  Stel je vraag via WhatsApp, telefoon of mail

 • Betaalwijze

  Via Paypal, Visa, Mastercard, Ideal, Bancontact en meer.

Productinformatie Hikvision DS-1005KI - Joystick voor PTZ besturing

Plus- en minpunten

Eenvoudig PTZ te besturen

Snel naar presets

USB aansluiting

Kenmerken

EAN 6954273611248
Garantie 3 jaar
Kleur Zwart
Merk Hikvision
Gewicht 1.20 kg
Afmetingen 0.00 x 0.00 x 0.00 cm

Korte productbeschrijving

De Hikvision DS-1005KI is een joystick die onafhankelijk functioneert en is door Hikvision ontwikkeld en die direct kan worden aangesloten op de recorder, platformsoftware van iVMS serie. U kunt met dit keyboard onder andere beeld wisselen,  PTZ-besturing, foto's vastleggen, opnemen en etc.

DS-1005KI is compatibel met USB HID-protocol en kan de toegang tot de third-party platform software. Het biedt ruimschoots programmeerbare knoppen voor het instellen van aangepaste functie en heeft het voordeel van de eenvoudige interface en eenvoudige bediening.

Door het gebruiksgemak en brede toepasbaarheid is de DS-1005KI het ideale keyboard voor de besturing van de PTZ camera .

 • Omschrijving
 • Reviews
 • Downloads
 • FAQ
 • Interface USB Interface USB 2.0,
 • DirectX Serial Interface Joystick (3-axis control, ,rotating zoom)
 • General Dimension (W × H × D) 167×116 ×177.5mm ,(6.57”× 4.57”×6.99”)
 • Stroomvoorziening 5V DC via USB Environment Working Temperature ‘-10°C ~ 55°C (14°F ~ 131°F) Working Humidity 10%~90% (Non-condensing)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: DS-1005KI - Joystick voor PTZ besturing
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Geen vragen

Officiële Nederlandse producten

 

Onze Hikvision producten zijn alleen afkomstig van de Europese distributeur.
Zo heb je de zekerheid dat op de producten het Nederlandse recht van toepassing is en recht hebt op handleidingen, ondersteuning, 3 jaar garantie en software in je eigen taal.

Deze producten zijn gericht op de professionele installatiemarkt en zijn bijna nooit “Plug&Play” in gebruik te nemen. Voor de installatie en configuratie is enige kennis van het product en/of het eigen netwerk nodig  Met enige vaardigheid en verdieping in het product ook door een niet-professioneel installateur  te installeren en in gebruik nemen. 

Alle geleverde producten worden zo veel mogelijk bijgewerkt naar de laatste firmware, zo weet je zeker dat het systeem up-to-date is en conform Nederlandse normen functioneert.

Waarom zijn onze prijzen scherp? Wij kiezen er bewust voor om niet alle modellen aan te bieden, zo kunnen we groots inkopen en bieden we producten aan waar we 100% achter staan. Geen showroom en dure verkopers, maar wel de ondersteuning die u nodig heeft. Twijfelt u nog? We staan u graag te woord over onze uitgebreide service. 

Officiele Hikvision Dealer in NL
Bezig met laden...