Facebook Pixel
Dahua recorder

Dahua recorder

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Afbeelding van NVR4216-16PoE-4KS2, Realtime 16 IP (4K) camera's
Dahua NVR4216-16PoE-4KS2, Realtime 16 IP (4K) camera's
Vanaf  475,00
Afbeelding van NVR4204 -PoE-4KS2 voor 4 IP (4K) camera's
Dahua NVR4204 -PoE-4KS2 voor 4 IP (4K) camera's
Vanaf  310,00
Afbeelding van NVR4104-4PoE-4KS2, Realtime 4 IP camera's met PoE
Dahua NVR4104-4PoE-4KS2, Realtime 4 IP camera's met PoE
Vanaf  229,00
Afbeelding van NVR Realtime 8 IP camera's met POE+ Switch
Dahua NVR Realtime 8 IP camera's met POE+ Switch
 272,00
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Dahua recorder kopen

De Dahua recorders zijn recorders net als Hikvision die zorgenloos beelden kunnen opnemen. Met de smartphone kunt u live beelden bekeken en beelden terugzien. Tevens is het mogelijk om twee monitoren aansluiten voor live beelden. Standaard is de netwerkrecorder niet voorzien van een hardeschijf. Deze kan je ook vinden in onze webshop en zijn speciaal ontworpen om 24/7 aan te staan. Daarmee heb je gegaranteerd de beelden veilig opgeslagen. Eens per week wordt de schijf gecontroleerd op fouten, mocht de schijf te veel fouten bevatten dan komt de recorder in alarm. Zo weet je zeker dat het camerasysteem het doet.

Dahua recorder: waar op te letten?

Bij het kiezen van een de Dahua netwerkrecorder zijn de volgende punten erg belangrijk. Hoeveel camera's wil ik aansluiten?, Wil ik ook de camera's voeden met de UTP netwerkkabel? Hoeveel lang wil ik de beelden opnemen? Hoeveel megapixel zijn de camera's? Al deze vragen zullen beantwoorden moeten worden om de juist recorder te vinden. Lichte recorders kunnen vaak maar 1x een 4K (8MP) camera aan. Wilt je zeker zijn van een vlotte recorder dan heb je net een iets krachtigere netwerkrecorder nodig. Vaak zijn deze een paar tientjes duurder, maar voorkomt veel ergenis. 

Bestel direct in onze webshop

Onze webshop heeft een eigen magazijn, zo hoeft u niet onnodig te wachten voordat je de netwerkrecorder in huis hebt en kan beginnen met installeren. Elke vezending is bij ons verzekerd en bovendien heeft u maar liefst 3 jaar garantie op de Dahua producten. Zo weet je zeker dat u lang van het beveiligingssysteem kan gebruik maken, wel zo fijn als u van je Dahua  camera systeem op aan wilt kunnen functioneren. Met de vele Dahua camera's die we in onze webshop hebben zit er altijd wel een exemplaar bij die aan je wensen voldoet. Mocht je tijdens het zoeken nog vagen hebben, bel, mail of app ons dan gerust.