Satel Integra 32 - Bedrade set voor bedrijven, winkel en horeca

Integra32detailh
|
Voeg een review toe
 • Gratis verzending

  Bij een minimale bestelwaarde van 30 euro

 • Hulp nodig?

  Stel je vraag via WhatsApp, telefoon of mail

 • Betaalwijze

  Via Paypal, Visa, Mastercard, Ideal, Bancontact en meer.

Productinformatie Satel Integra 32 - Bedrade set voor bedrijven, winkel en horeca

Let op: We hebben 2 werkdagen nodig om de set van te voren te configureren. Dit is nodig om zonder programmeer kabel het systeem verder af te stellen. Bovendien wordt daarmee de installatie een stuk eenvoudiger. 

Plus- en minpunten

Via de app te bedienen

Aan te sluiten op elke meldkamer

Ook met tags in en uit te schakelen

De set is bekabeld

Prijs is zonder installatie

Kenmerken

Kleur Wit
Merk Satel
Gewicht 10.50 kg
Aansluitwijze Bedraad
Afmetingen 0.00 x 0.00 x 0.00 cm

Korte productbeschrijving

Met deze Satel Integra 32 set bestemd voor kantoren, winkel, horeca en loodsen ben je optimaal en zorgenloos beveiligd. Deze bedrade set is onderhoudsarm en zeer betrouwbaar met de dual-detectie (infrarood en radar). Indien er alarm is weet je via de App zeker dat er iest aan de hand is. Mocht je verbonden willen worden met de meldkamer dan is dat ook geen probleem omdat de Integra lijn top de absolute top 3 behoord. 

De set bestaat uit het volgende:

 • Satel Integra 32 met metalen kast en voeding
 • Bedieningspaneel INT-KLFR wit met proxy lezer
 • Accu 12v 7ah (noodstroom voor circa 10 uur)
 • Xenon flitser voor buiten
 • Binnensirene SPW-210R
 • ETHM 1 plus netwerkkaart (voor verbinden met de app en/of meldkamer)
 • 2 x opbouw magneetcontacten van Satel
 • 4 x bewegingsmelders Slim-line dual (PIR+RADAR)

5 jaar garantie op de apparatuur,  dus zorgenloos gebruik maken van het alarmsysteem in je winkel, horeca zaak of bedrijf zonder bijkomende abbonementskosten.

 • Omschrijving
 • Reviews
 • Downloads
 • FAQ

Het alarm systeem is eenvoudig te bedienen met een app voor Iphone of Android. Daarnaast is het mogelijk om met het toetsenpaneel in het hal of entree ook het alarmsysteem volledig te bedienen.

Met de Satel Integra 32 voor bedrijven met je altijd op te hoogte wat er speelt. Indien er deuren of ramen open staan of er is beweging dan zie je dat terug in de smartphone app. Een melding ontvangen wanneer wie in of uitgeschakeld? Ook dat is eenvoudig in te stellen. 

Toevallig het alarm vergeten erop te doen, je kan er voor kiezen om het alarm systeem automatisch aan te laten schakelen op een vast tijdstip of bepaalde dagen van de week. 

Het belangrijkste onderdeel van deze set is de alarm print. Dit is een Satel Integra 32. Dit betekent 32 in en 32 uitgangen die naar eigen wens in te stellen zijn. Elke bedrade sensor neemt een ingang in gebruik op de alarmprint, de print heeft ruimte voor maximaal 8 bedrade sensors. Indien gewenst kan er met een uitbredingsprint gewerkt worden om het aantal fysieke ingangen uit te breiden. Elke uitgang bijv. een flitser of sirene neemt een uitgang in gebruik. 

Wij configureren het systeem graag alvast voor. Zodat je alleen heeft systeem maar hoeft op te hangen. Kom je er tijdens het ophangen er niet helemaal uit? Geen probleem we bieden graag hulp op afstand. Dit is een kosteloze service wanneer je deze set besteld.

Zie je het echt niet zitten om het systeem zelf op te hangen dan maken we graag een installatie afspraak. Met ons netwerk aan installateurs zit er altijd wel een collega bij jouw in de regio.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Integra 32 - Bedrade set voor bedrijven, winkel en horeca
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Welke alarmkabel raden jullie aan voor het aansluiten van alle alarm componenten?

Officiële Nederlandse producten

Onze Satel producten zijn alleen afkomstig van de Nederlandse distributeur.
Hiermee heb je de zekerheid dat op de producten het Nederlandse recht van toepassing is en recht hebt op Nederlandse handleidingen met 5 jaar garantie en software in je eigen taal. Daarnaast hebben onze medewerkers de laatste producttrainingen gevolgd om deze productkennis met u te delen. 

Alle geleverde producten worden bijgewerkt naar de laatste firmware, zo weet je zeker dat het systeem up-to-date is en conform Nederlandse normen functioneert.

In Nederland zijn helaas ook andere webshops actief, die tegen zeer lage prijzen Satel producten verkopen en zijn niet via de officiele Nederlandse distributeur gegaan. Bij deze aangeschafte systemen is het niet mogelijk om deze te updaten en hebben Poolse of Engelse firmware.

Officiele Satel Dealer in NL
Bezig met laden...