Ajax Systems

Ajax Systems is een vooraanstaand internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in technologie, vooral op het gebied van beveiligingssystemen. Het bedrijf, dat Europa's grootste fabrikant van beveiligingssystemen is, biedt ook oplossingen voor videobewaking, slimme huizen, branddetectie en overstromingspreventie. Met een uitgebreid assortiment van 135 draadloze en bekabelde apparaten voor beveiliging en automatisering, beschermt Ajax momenteel meer dan 2,5 miljoen gebruikers in 169 landen wereldwijd.

 

Dit succes is te danken aan innovaties zoals Jeweller, evenals aan algoritmen zoals LISA, SmartDetect en HazeFlow, en technologieën zoals JetSparrow. Het bedrijf bezit ook 38 patenten voor uitvindingen en ontwerpen. Ajax Systems streeft naar het versterken van de technologische kracht van Oekraïne en maakt gebruik van het onbenutte potentieel van getalenteerde ingenieurs in het land. 

 

De productie van Ajax Systems vindt plaats in drie fabrieken, waarvan twee in Oekraïne en één in Turkije. Het bedrijf handelt volgens de ISO 14001-norm om de impact op het milieu te minimaliseren en kiest onderdelen die voldoen aan de RoHS-vereisten. Ajax Systems erkent het belang van lokale expertise en ontwikkelt daarom lokale teams over de hele wereld, met vertegenwoordigers in verschillende landen, waaronder Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika. 

Bezig met laden...