Satel INT-TSI-BSB - Uitgebreide Touchscreen 7-inch Zwart

 INT-TSI-BSB

995,83
SKU
INT-TSI-BSB
binnen 3 -5 werkdagen in huis

Gratis verzending

Bij een minimale bestelwaarde van 30 euro.

Persoonlijke deal scoren?

Vraag een offerte aan.

Hulp nodig?

Stel je vraag via WhatsApp, telefoon of mail.

Betaalwijze

Via Paypal, Visa, Mastercard, Ideal, Bancontact en meer.

Dit bediendeel verbruikt meer dan een normaal bediendeel, bereken altijd of uw systeem voldoende voeding capaciteit heeft. Bij gebruik van de InteGra 32 en InteGra 128-WRL alarmsystemen kan de +KPD en + AUX uitgang niet worden gebruikt om de INT-TSI te voeden, gebruik van een extra voeding is vereist.

INT-TSI mogelijkheden

Productinformatie Satel INT-TSI-BSB - Uitgebreide Touchscreen 7-inch Zwart

Plus- en minpunten

Zeer uitgebreide functies i.c.m camera / domotica
Status scherm zelf samen te stellen
Informatie over het weer
Extra kabel nodig (UTP) voor camera en internet voorzieningen
Veel functies , meer werk om te installeren

Kenmerken

MerkSatel
ArtikelnummerINT-TSI-BSB
Afmetingen L: 0.00 cm, B:0.00 cm, H: 0.00 cm
Gewicht 0.43 kg.

Korte productbeschrijving

 • capacitief 7" touchscreen voor eenvoudige systeem bediening
 • grafische intuïtieve bedieningsinterface, aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker
 • een optie om platte afbeeldingen te kiezen (v1.04 of nieuwer)
 • MACRO functies voor het uitvoeren van meerdere acties door één enkel commando
 • de mogelijkheid voor het bekijken van beelden van IP camera’s (MJPG via HTTP) en in v1.04, H.264 via ethernet (RTSP)
 • MASTER/SLAVE werkingsmode beschikbaar (v1.04 of nieuwer)
 • een groot aantal beschikbare widgets voor het uitvoeren van diverse functies, inclusief een weer widget. De voorspellingen hiervan worden gedownload via de openweathermap.org service (v1.04 of nieuwer).
 • widget grootte is aan te passen (v1.04 of nieuwer)
 • de mogelijkheid om de systeem status in de screensaver mode te laten zien (v1.04 of nieuwer)
 • de mogelijkheid om de geconfigureerde gebruikersinterface direct vanaf het TSI Builder programma, via het netwerk naar de bediendelen te verzenden (v1.04 of nieuwer)
 • beschikbaar in zilver (INT-TSI-SSW), zwart (INT-TSI-BSB) en WIT (INT-TSI-WSW)

INT-TSI, intelligent alarmsysteem touchscreen bediendeel......

De mogelijkheden van de geavanceerde en moderne INTEGRA alarmsystemen vereisen eenvoudige bedieningsmethoden. Het INT-TSI bediendeel introduceert een nieuwe manier om dergelijke alarmsystemen te bedienen.

Dankzij een groot 7” touchscreen biedt deze gebruikscomfort die voorheen alleen beschikbaar waren voor smartphones en tablets. Dankzij het interactieve scherm en gebruik van widgets kunt u met één aanraking verlichting en verwarming aansturen, het omhoog of naar beneden sturen van rolluiken en zonwering of bijv. ook het bewateren van uw planten verzorgen. De INT-TSI biedt ook directe toegang tot informatie over de systeemstatus welke in een grafische vorm op het scherm kan worden weergegeven

Intuïtief, leuk en gemakkelijk… De INT-TSI verbergt binnenin geavanceerde technologie. De efficiënte processor garandeerd een gemakkelijke en goede werking van de uitgebreide grafische interface. Geavanceerde software en apparatuur van hoge kwaliteit maken het mogelijk om het systeem te configureren voor een combinatie van beveiliging en domotica. Vernieuwende oplossingen die toegepast zijn in het INT-TSI bediendeel, bieden de installateur onbegrensde mogelijkheden om de gebruikersinterface zo te maken dat de dagelijks bediening van het systeem intuïtief, leuk en makkelijk is.

Beschikbaar in zilver (INT-TSI-SSW), zwart (INT-TSI-BSB) en wit (INT-TSI-WSW)


Het belangrijkste idee voor de ontwikkeling van de INT-TSI was om eenvoudig de dagelijkse bediening van een intelligent alarmsysteem te garanderen. De natuurlijke keuze was een grafische gebruikersinterface die bekend is voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Deze oplossing maakt het mogelijk om systeem functies weer te geven met kleurrijke en aantrekkelijke widgets welke een interactie vormen tussen de gebruiker en het systeem.

De INT-TSI widgets kunnen bijvoorbeeld dienen als bedieningstoetsen voor het alarmsysteem en domotica of geven de status weer van individuele elementen in het gehele systeem en kunnen deze functies ook in onder één toets combineren. Daarnaast kunnen de klok, datum en andere widgets worden weergegeven. Individuele iconen kunnen worden toegewezen aan bepaalde functies, waardoor het intuïtieve gebruik van het systeem mogelijk wordt gemaakt.

De INT-TSI interface wordt continue verbetert om zo functies te kunnen bieden die er voor zorgen dat het dagelijkse gebruik daardoor gemakkelijk, eenvoudig en effectief zullen zijn. Eén van deze nieuwe opties is de weer widget welke de weersvoorspelling download van de openweathermap.org website. Het aanpassen van de grootte van de knoppen is nu ook mogelijk waardoor de interface nu nog meer aan de wensen van gebruikers kan worden aangepast. Tevens is er een optie toegevoegd waarbij de systeem status nu ook in de screensaver mode worden weergegeven.

Om het gebruik van het bediendeel gemakkelijker te maken kunnen individuele widgets op meerdere schermen geplaatst worden welke u eenvoudig kunt kiezen via de bladwijzer werkbalk. Op deze manier kunnen de widgets gegroepeerd worden op hun functionaliteit waardoor het eenvoudiger wordt om hun functie te vinden. Indien het nodig is om bediening te autoriseren middels een gebruikerscode, dan zullen de iconen worden vervangen door een scherm met een numeriek toetsenbord om zo hier een code in te voeren.

Het hoofdscherm kan zo worden ingericht dat bijvoorbeeld de standaard systeemgebruikers snel toegang hebben tot de toetsen die verantwoordelijk zijn voor het in en uitschakelen van het alarmsysteem, in kunnen loggen tot extra functies en snel “hulp in kunnen roepen”. De laatste functie maakt het mogelijk, indien noodzakelijk, om de juiste assistentie te krijgen met maar één aanraking op het desbetreffende icoon.

Domotica bediening

Een optie die de INT-TSI een ideale keuze maakt voor een intelligent domotica systeem is de mogelijkheid om series van acties uit te kunnen voeren met elke widget. Op deze manier kunt u scenes maken en zo complexe series van acties laten uitvoeren door het aanraken van één toets. Bijvoorbeeld, het “Film” commando kan de rolluiken naar beneden sturen, het projectiescherm laten zakken en de verlichting dimmen in de woonkamer.

Scenes kunnen ook de besturing van verwarming, airconditioning, gordijnen, toegangsdeuren, hekken, garagedeuren bevatten als ook het bewateren van de tuin.

Schrijf je eigen review
Je bent dit aan het reviewen:INT-TSI-BSB - Uitgebreide Touchscreen 7-inch Zwart
Uw waardering

Stel je vraag en krijg binnen een dag een antwoord van ons

Officiële Nederlandse producten

Onze Satel producten zijn alleen afkomstig van de Nederlandse distributeur.
Hiermee heb je de zekerheid dat op de producten het Nederlandse recht van toepassing is en recht hebt op Nederlandse handleidingen met 5 jaar garantie en software in je eigen taal.

Dit betekent dat alle geleverde producten worden bijgewerkt naar de laatste firmware, zo weet je zeker dat het systeem up-to-date is en conform Nederlandse normen functioneert.

In Nederland zijn helaas ook andere webshops actief, die tegen zeer lage prijzen Satel producten verkopen en zijn niet via de officiele Nederlandse distributeur gegaan. Bij deze aangeschafte systemen is het niet mogelijk om deze te updaten en hebben Poolse of Engelse firmware.

Pro-alarm Satel officieel dealer