Facebook Pixel

Toebehoren

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 49

Pagina
per pagina
Afbeelding van POE-48v - 1 POORTS PoE Adapter max. 24W
Merkloos POE-48v - 1 POORTS PoE Adapter max. 24W
 12,45
Afbeelding van KRONE-TANG LSA Montage tang - Pulldown tool
Afbeelding van Skyhawk harde schijf 2TB 24/7
Seagate Skyhawk harde schijf 2TB 24/7
 79,50
Afbeelding van Skyhawk hardeschrijf 3TB 24/7
Seagate Skyhawk hardeschrijf 3TB 24/7
 115,00
Afbeelding van PFA137 Muur/montage doos
Dahua PFA137 Muur/montage doos
 15,00
Afbeelding van PFB203W - muurbeugel buitentoepassing
Dahua PFB203W - muurbeugel buitentoepassing
 19,95
Afbeelding van Hulp op afstand
Satel Hulp op afstand
 49,00
Afbeelding van Maatwerk aanvraag
Satel Maatwerk aanvraag
 0,00
Afbeelding van Installatie op locatie Satel Integra in NL
Satel Installatie op locatie Satel Integra in NL
 195,00
Afbeelding van RFID Horloge 125KHZ
Satel RFID Horloge 125KHZ
 9,50
Afbeelding van BR-STD-1 - PROXIMITY TAG
Satel BR-STD-1 - PROXIMITY TAG
Waardering:
80%
 7,50
Afbeelding van RFID tag sticker WIT
Satel RFID tag sticker WIT
 2,95
Afbeelding van Siliconen armband RFID voor Satel toegangscontrole
Satel Siliconen armband RFID voor Satel toegangscontrole
Vanaf  3,50
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 49

Pagina
per pagina

Toebehoren kopen

Bij Pro-alarm kunt u eenvoudig online uw Satel alarmsysteem kopen. U vindt bij ons handige kits maar u kunt ook losse sensoren, rookmelders, flitsers en sirenes aanschaffen.  Wilt u het alarmsysteem eerst zien voordat u tot aanachaf over gaat dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Met het advies van onze professionals weet u zeker dat u het juiste Satel alarmsysteem zult kopen!

Voordelig en snel kopen zodat u optimaal beveiligd bent, geen probleem. We hebben namelijk veel voorraad, zo heeft u de onderdelen binnen een paar dagen in huis. Op basis van vele modules in ons assortiment kunnen we u altijd een passende configuratie te maken. Mocht u een nieuw huis laat bouwen dan is een bedraad Satel Integra het meest interessant,  u hoeft dan geen batterijen te vervangen en de onderdelen zijn een stuk voordeliger. Bij een bestaande woning is draadloos vaak een goede optie. Staat u op het punt om een alarmsysteem te kopen en bent u nog aan het twijfelen, neem dan contact met ons op voor een goed advies. 

Heeft u een poort of hek, geen probleem want het systeem kan perfect met een bestaand intercom communiceren of is in staat door middel van een codepaneel het hek/poort te kunnen bedienen doen of via uw smartphone. Ook hierin geven we graag advies. 

Toebehoren alarmsysteem en camerasysteem

Welke woning u ook heeft , is het een vakantie huis zonder internet, een  vrijstaande villa, woonboot of appartement? Voor alle varianten hebben we een passend systeem voor uw woning. Onder draadloze componenten hebben een maximaal bereik van 2 km. Dit zorgt ervoor dat we altijd wel een oplossing kunnen vinden voor moeilijke omstandigheden. Naast inbraak ook brand meldingen kunnen zien op afstand is tevens mogelijk zodat u direct op de hoogte bent mocht er onraad zijn. 

Wij Pro-Alarm zijn gedreven om systemen aan elkaar te koppen, oftewel domotica. Wanneer het alarm afgaat ook de buitenlampen willen laten knipperen? Of wanneer er buiten beweging is in de nacht een melding op uw telefoon en direct alle buitenlampen aan? Of bij brand alle rolluiken omhoog en lichten binnen en buiten aan? Met onze integraties is elke opvolging mogelijk.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm heeft een eigen magazijn en veel op voorraad, dus bij 99% van de gevallen kunnen we de volgende werkdag aan u leveren. Geheel zonder zorgen de onderdelen bij u geleverd. Om de installatie te vereenvoudigen hebben veel informatie op de webshop staan, mocht u toch extra hulp willen dat kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen met een van onze proffesionals.

Nog geen afleveradres tijdens de bouw van uw woning of pand? Bij ons kunt u kostenloos het laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepoint.