Facebook Pixel
Satel Integra verbinden aan computer

Satel Integra verbinden aan computer

STAP 1: Sluit bedieningspaneel aan

De eerste stap is een bedienpaneel koppelen aan het de Interga print. Hier zijn 4 draaden voor nodig. COM, KPD+, DTM en CKM. Nadat het bedienpaneel aangesloten mag de spanning 220V aangesloten worden. STAP 2: Sluit USB-RS adapter aan op de print

De alarmprint blijft nu aan staan.Sluit de de witte RJ45 kabel aan op de alarm print. 

STAP 3: Zet de bedieningspaneel op downloaden

Op de bedieningspaneel ga je naar de sevicemode dit doe je door de terminal op te zoeken onder instellingen/settings. De standaard code is '12345' + '*'. Druk dan twee pijltjes naar boven zodat je op Downloaden staat. Druk dan op het pijltje naar rechts en er verschijnt start downloaden. Bevestig deze optie en het systeem is gereed met verbinding te maken met Windows. 


Stap 4: Installateer DLOADX voor het configureren van de Integra

Download DloadX.  Na het uitvoeren van de installatie vraagt het programma bij het openen om een code. Voer hier '1234' in. 

Stap 5: Verbinding maken via de USB-RS in DLOADX

In het programma is het icoontje met de computer te zien. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, zal men volges de com poort moeten aanklikken om verbinding te kunnen maken met de USB-RS. Let op, het kan zijn dat de COM poort nog niet goed ingesteld staat. Kies dan in het Windows menu voor 'verbinding' en dan voor 'configuratie'. kies vervolgens voor de juiste compoort. Dit is overigens te vinden in Windows onder apparatenbeheer.