Veel gestelde vragen

Welk soort alarmsysteem kan ik het beste kiezen?

Welk soort alarmsysteem kan ik het beste kiezen?
Een vaak gestelde vraag van onze klanten is, welke alarm systeem kan ik nu het beste kiezen?  Het antwoord is niet heel ingewikkeld als je maar de juiste factoren meeneemt in je keuze.  Grote factoren zijn namelijk gaat het alarmsysteem geplaatst worden in een bestaand pand of is het nieuwbouw. ...
Lees meer »

Welke alarm systeem moet ik kopen?

Welke alarm systeem moet ik kopen?
Je staat op het punt om een alarm systeem te kopen, maar wat is nu belangrijk om in overweging te nemen?Door het beantwoorden van een 9 tal vragen ben je snel in staat om tot een passend alarmsysteem te komen.Bedraad of draadloos systeem? (zie uitgebreide uitleg)Veel alarmsystemen ondersteunen niet ...
Lees meer »